Audiciens zetten wederom een sportieve prestatie neer in Rotterdam!

Het is al enkele maanden geleden, maar dat maakt het niet minder bijzonder. Op 8 april jongstleden hebben audiciens van Beter Horen, een team van Comfoor Oorstukjes Laboratorium en twee medewerkers van MCS de marathon van Rotterdam gelopen. De in totaal 22 lopers hebben een fantastisch bedrag bij elkaar gelopen van € 6.000,- . Beter Horen schenkt Eardrop bovenop dit bedrag 16 hoortoestellen voor kinderen a € 250,- per hoortoestel, inclusief een jaar lang batterijen. Er is dus in het totaal van € 10.000,- bij elkaar gesport.

De deelnemers konden per 2 of per 4 personen inschrijven voor een hele marathon. Op vaste punten in de route kon men het stokje overgeven. Hierdoor liepen niet alle deelnemers dezelfde afstand.

Bedankt

Stichting Eardrop wil Beter Horen en alle deelnemers feliciteren met deze sportieve prestatie en natuurlijk enorm bedanken voor hun bijdrage.

* Op de foto van links naar rechts: Vincent Goedhart, strategisch opleidingsmanager Beter Horen, Ludwig Brouwer, secretaris Eardrop Stichting en Derk de Jong, audicien Beter Horen.