Beter Horen fietst Gelre’s Mooiste voor Stichting Eardrop

In oktober heeft een team van Beter Horen deelgenomen aan Gelre’s Mooiste: een fietstour die je tijdens het einde van het fietsseizoen laat kennismaken met de mooiste delen van het veelzijdige Gelderland. De deelnemers fietsten niet alleen voor zichzelf, maar haalden met hun deelname ook geld op voor Stichting Eardrop. En met succes: er is een prachtig bedrag van 3.355 bij elkaar gefietst!

Geld inzamelen

Op steenworp afstand van het Servicekantoor in Doesburg zijn de start en de finish van deze fietstour. Daar werd dan ook verzameld en daar kwamen de fietsers na de tour weer allemaal bij elkaar. Er zijn verschillende afstanden gereden: 75 km, 110 km en 145 km. Door met zoveel mogelijk mensen deel te nemen aan deze tour is er geld ingezameld voor Stichting Eardrop.

Gelre’s Mooiste: Gelderland op zijn mooist

Op het eind van het fietsseizoen, als de herfst zijn intrede doet, dan is Gelderland op zijn mooist. Langs paarse heide, door goudgele bossen en over gevallen bladeren werd dit jaar voor de derde keer een uitdagende en veelzijdige toertocht georganiseerd: Gelre’s Mooiste. Dit door delen van de provincie waarvan velen de schoonheid nog niet kenden.

Beter Horen bedankt!

Stichting Eardrop is Beter Horen wederom erg dankbaar voor deze donatie. Het is mooi om te zien dat er elke keer weer een enthousiaste groep medewerkers deelneemt aan een sportief evenement en zich zo inzet voor de stichting. Hartelijk dank!