BETER HOREN loopt weer mee met de Marathon in Rotterdam voor Stichting Eardrop!

Ook in 2017 wordt de jaarlijkse Marathon van Rotterdam georganiseerd. Afgelopen jaar hebben verschillende collega’s van Beter Horen hieraan mee gedaan en hebben gezamenlijk meer dan € 4.000,- opgehaald voor de Stichting Eardrop. Als sportief doel heeft Beter Horen voor 2017 gesteld om met nog meer collega’s te gaan lopen dan in 2016, zodat naar alle waarschijnlijkheid nog meer sponsorgeld kan worden opgehaald!

Teams
Beter Horen loopt met verschillende teams mee tijdens de Marathon van Rotterdam. Zo zullen 5 teams meelopen in de Business Estafette Run: 4 collega’s lopen samen de gehele Marathon. Iedere loper loopt ongeveer 10 km en geeft dan het stokje over aan zijn collega.

En 5 teams zullen meelopen in de Business Duo Run: 2 collega’s lopen samen de gehele Marathon. Een ieder neemt de helft van de marathon voor haar of zijn rekening en loopt ruim 21km.

Sponsor
Iedere loper zorgt voor sponsorgeld en gezamenlijk hopen wij als organisatie dat we weer een fantastisch mooi bedrag bij elkaar zullen lopen voor de Stichting Eardrop.

De Marathon van Rotterdam wordt gehouden op zondag 9 april 2017.