Conferentie: Stichting Eardrop (bijna) 35 jaar

Vrijdag 22 september 2017 organiseert Stichting Eardrop een conferentie ter gelegenheid van haar bijna 35 jarig bestaan. Het werk in ontwikkelingslanden roept naast enthousiasme ook discussie op die samengevat kan worden in de twee vragen:

  • Doen we de goede dingen?
  • Doen we deze dingen goed?

Tijdens de bijeenkomst wordt deze problematiek met elkaar besproken.

Doel van de conferentie

Bij eerdere bijeenkomsten is gebleken dat aanwezigen ideeën bestaan hoe Eardrop het in de toekomst beter of anders zou moeten en kunnen doen. Op 22 september willen we ideeën ophalen en deze omzetten in toekomstig beleid. Alle aanwezigen worden uitgenodigd mee te denken en te praten.

Daarnaast staat de bijeenkomst in het teken van het in contact brengen van betrokken. Ook hieruit kunnen waardevolle inzichten ontstaan.

Inhoud van de conferentie

In de ochtend vinden er een aantal pakkende en tegelijk ook kritische plenaire voordrachten plaats. Na de lunch wordt in kleinere groepen verder gediscussieerd. De bijeenkomst wordt afgesloten met het plenair bespreken van de resultaten uit de verschillende groepen. De dag eindigt met een borrel.

Locatie en verdere informatie

De conferentie vindt plaats in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. In juli volgt meer informatie over het programma en de verdere keuze mogelijkheden voor de werkgroepen.

Het bijwonen van de conferentie is kosteloos, maar niet vrijblijvend. U kunt zich aanmelden via: info@eardrop.nl.