Handwerkclub uit Eefde haalt ruim 115.000 euro op

Ruim dertig jaar was een handwerkclub met acht dames uit Eefde wekelijks aan het borduren, knopen, breien en knutselen. Van sokken, tot leren of vilten figuren en knuffels! De volledige opbrengst van de verkoop van hun werken kwamen ten goede aan Eardrop, in het totaal ruim 115.000 euro. Afgelopen kerstmis hebben ze een punt gezet achter hun activiteiten voor Eardrop. We willen de dames enorm bedanken voor hun werk en bijdrage.

Verkoop

Alle materialen en voltooide werken werden opgeslagen bij een van de dames en tijdens de hoogtij- en feestdagen verkocht in het ziekenhuis in Zutphen. De directie zorgde voor de tafels, de dames deden de rest. Er werden velen werken verkocht aan personeel en bezoekers van het ziekenhuis.

De interesse voor de werkjes ging de grens over. Ook vanuit het buitenland kwamen er bestellingen binnen. Menig paar gebreide sokken heeft de overtocht naar Amerika gemaakt.

Door de jaren heen is het duizelingwekkende bedrag van ruim 115.000 euro opgehaald.

Bedankt!

Afgelopen kerstmis hebben de dames besloten te stoppen met hun activiteiten voor Eardrop. De handwerkclub is niet meer compleet. De jaren zijn voor de dames niet geruisloos voorbij gegaan.

Eardrop is de dames enorm dankbaar voor al het werk dat zij hebben verzet. Heel hartelijk bedankt voor jullie jarenlange inspanning.