Silent Disco voor Eardrop

Woensdag 7 november organiseren zes studenten van Breda University of applied sciences een Silent Disco in Café de Kater in Breda. De studenten Facility Management zijn bezig met een project waarbij ze en evenement moeten organiseren en uitvoeren. De winst van het evenement is voor een goed doel, dat ze zelf mochten kiezen: Stichting Eardrop.

De studenten, Marlon van Veen, Hugo Jonker, Anne van de Water, Dennis Stolte en José Berens vinden het toepasselijk om bij een Silent Disco iets te betekenen voor slechthorende en/of dove mensen. Daarom zijn ze gaan zoeken en kwamen veel goede doelen tegen in deze categorie. Uiteindelijk hebben ze Eardrop gevonden via het CBF register. Het feit dat Eardrop beschikt over het CBF keurmerk is volgens de studenten een pluspunt. José: “Wij vinden het mooi hoe jullie de kinderen een toekomst kunnen bieden, hoe kinderen van nu geholpen worden, maar ook kinderen van de toekomst, door artsen op te leiden. Eardrop maakt daadwerkelijk verschil en daar willen wij graag een steentje aan bijdragen.”

Doel

Uiteraard willen de studenten zoveel mogelijk geld inzamelen, maar hun doel is om ten minste één kind te kunnen laten opereren.

In het kort

De silent disco wordt georganiseerd op woensdag 7 november vanaf 21.00 uur in Cafe de Kater, Havermarkt 16 in Breda. Een kaartje kost E 7,50 en is aan de deur te koop. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.